Pages

Thursday, March 01, 2012

Kursus Budaya Kerja Cemerlang - Day 2

Salam,

hari ke-2 berkursus




roommate haku, suwweettt giler budak nih, dia PA gak kt GST

aktiviti kitorang, susun cawan polistrin guna tali diikat kt jari telunjuk n 1 getah........memang adventure giler


sebelah tangan kene dok blakang, tp terkedepan gak ngeh ngeh ngeh, aku dh sakit pinggang sebenarnyer

again n again, dh siap nk smpai kemuncak tetiba jatuh balik, penat wooooo

makcik makcik akak akak kt depan tu kene berlakon jadik garang, huisshhh mmg garang, takot den

sesi petang, diingatkan supaya pakai sluar sbb ade adegan kangkang kangkang, tergolek tergolek, berpusing pusing, ok kami ikut perintah


yg ni biasa lah kan, telefon burok ekk namer game nih, yg belakang ckp pastu pas pas kedepan, end up ape yg kuar kt mulot org depan skali, yg aku ingat

ade seekor kucing
kucing memakai loceng
bunyinya kling kling kling
ternampak oleh maling
disepak oleh maling
jatuh berguling guling
suaranyer nyaring

hehehehe lebih kurang ler ayat yg nk disampaikan, tp slalunyer kalu dh smpai depan skali mesti separuh jer yg kuar.........biasa arrr, otak bukan komputer kan................




pastu time nih, penyampaian ikut isyarat badan pulak, kumpulan aku kene wat isyarat
PONTIANAK KENCING BERDIRI
camno tuh
group lain
POMPUAN NAK BERANAK
SUPERMAN TERBANG PASTU TERJATUH
ORANG TENGAH BERAK KERAS



aktiviti luar, aku pakai baju yg samer, tp this time aku pakai singlet kt dalam, sbg perlindungan berkesan

kami

ade few games jugak, tp yg ni aku x ingat, ni game aper, sori urat akak dh putus 8 yer

time ni nak nari poco-poco tapi susunan ala2 bintang gitu,
cantik menarik tertarik keeeebaaabooooooo

in group activity, kene naikkan bendera guna tali ni pvc yg panjang giler, cam biasa group aku yg terakhir, byk sgt mulut yg nak kene ikut, biasa la mereka seniorrrrrr




senamrobik dalam air............hah mampu????????


nak wat tugu.........best giler time nih, seb baik aku pompuan hehehehehe


inilah tugu kami

Malam kebudayaan, every group kene wat persembahan, kitorang sebulat suara nk berlakon ikut lagu ACI ACI BUKAK PINTU, aku jadi pontianak T________________T

geli hati tengok budak saipuddin pakai telekung hehehehehe

yang pompuan tu adalah lelaki n yang lelaki tu adalah pompuan sejati


group ni wat lakonan gak citer yg pak maon tuh, best giler, group ni paling happening

lagu MALAM PESTA MUDA MUDI.........terbaekkkk

Group ni wat poco poco tp style yg berbeza

budak shuffle, xde la benda lain yg dia tau buat, tp mmg teror arrrr


group nih wat dikir barat.........
ni dikir kelaut namenyer..hehehehe paling klakarrr


Acara makan bersuap, dlm pinggan adalah buah mangga, stiap orang kene suap ahli kumpulan dia, syahdu jer rasanyer...........kesyahduan yg terlampau sbb tuh muka aku jd cenggitu kan........
























3 comments:

  1. mmg best pun.g kursus en baba ni. tahun lepas aku g kursus dia lah.. mmg pecah perut d buatnya..
    aktiviti dia mmg sama mcm aku g dulu. senam robik kat dlm air.. menara cawan..
    mmg the bestlah... huhuhuu..

    ReplyDelete
  2. ida- aku pun dh agak ko g kursus dia sbb ko ade citer siap cium2 dahi kan....

    sue-byk ari lg nih, nk gak dpt apc cam sue ngehngehngeh verangannnnn

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...