Pages

Friday, January 18, 2013

kemujaraban CERDIQ IQ keluaran Dato' ustazah Siti Nor Bahyah

Korang penah dengar tak pasal produk keluaran ustazah glemer nih,
ianya adalah (cehh) sejenis pil yang untuk merangsang otak manusia, sangat bagus terutama kepada anak anak kita yg tengah belajar tuh,

seperti biasa aku ni tak suka nak gebang crite pung pang pung pang sebelum aku try dulu sesuatu produk atau apa2 keluaran.

ni nak cerita pasal dua orang anak bujang aku yang tengah sekolah, yg abang long bukan nak puji lebih dia tuh, tapi dia memang bijak, walaupum sekolah cina tapi top student, nmbor tak penah kurang dari nombor 5 dan selalunya dapat 1,2,3 patah balik 3,2,1. cikgu offer dia jadi pengawas, mak dia yg tak kasi, kang buku kemana pengawas kemana plak, kalu nk jadi, bole jadi pustakawan je, tu yg dia nk jadi pustakawan, tapi at last mak dia tak kasi jugak, sbb petang dia tuisyen, takyah la nk jaga library tuh

ni masalah kat abang ngah, dia ni bukannya kuat main tapi dia kuat berkhayal (sebenarnya macam haku jugak) buat keje skit verangannye yang lama, pastu dia ni mudah lupa ape yang dia baca, malas nk pikir katanya, sabar je la kan

so aku try la pil cerdiq keluaran ustazah nih
belum habis pun sebotol, alhamdulillah dah nampak perubahan pada abg ngah

contohnye kan (wah siap bagi contoh, takde share pun dgn ustazah nih hehehehe)
ni utk subjek bahasa cina la kan, kalu kita suruh dia baca untuk satu perenggan karangan, kompom ade 2-3 kadang2 tu lebih lagi perkataan yang dia memang tak bole sebut (lupa) puas la aku suruh dia pikir, memang tak keluar pun dari mulut dia, kene panggil cikgu tusyen ekspress (abang long) datang kasi translate, tapi lepas dia makan pil nih memang la ada jugak perkataan yang dia tak bole baca tapi very d minimum, mungkin 1-2 je, dan selalunya dia akan baca dengan lancar dan jelas, memang berbeza sangat tau

lagi satu, abang ngah ni, sebelum nih kalu suruh baca (bahasa cina), suara terus macam dalam kelambu, punyelah slow, dia macam tak berapa confiden, aku ni mula la macam singa betina, terjerit2 suruh dia kasi keluarkan suara tu macam aku, tapi lepas makan pil nih, nmpak la dia rasa yakin untuk bercakap dengan nada yang kuat, jelas, dia tak malu pun kluarkan sebutir sebutir perkataan tuh,

nmpak la mujarabnya pil cerdiq IQ nih, alhamdulillah.........

dah azam tahun ni aku nk pastikan anak2 cemerlang dalam pembelajaran, so kene la lebih berusaha dan cari suppliment yang bole merangsang minda anak2, syukur aku dah jumpa sesuatu yang bagus, insyaallah nak kekalkan pengambilan pil ni utk anak2.

duit boleh cari (motor besau pun mampu beli), takkan sebulan tak smpai 50 hengget pun takleh nak kluar (peringatan untuk diri sendiri)

kat bawah ni lah produknye, cekidaut.............

CERDIQ MINDA PLUS DOA


CERDIQ MINDA PLUS DOA
Sesuai untuk semua perikat umur, terutamanya pelajar-pelajar untuk meningkatkan ketajaman IQ (keseimbangan mental) dan menstabilkan EQ (keseimbangan mental), lebih fokus di dalam kelas, menghilangkan rasa mengantuk dan menguatkan daya ingatan.

Membantu mengurangkan masalah kurang perhatian, malas, pelupa, pemarah, hiperaktif dan tekanan beban kerja.

100 biji pil, ambil 1bj pagi dan 1 biji malam


Sesuai untuk semua peringkat umur, terutamanya 

pelajar-pelajar untuk

- meningkatkan ketajaman IQ (mental)
- menstabilkan EQ (emosi),
- lebih fokus di dalam kelas
- menghilangkan rasa mengantuk
- menguatkan daya ingatan
- mudah fokus
- menjana minda positif

Membantu mengurangkan
- tekanan beban kerja
- masalah kurang perhatian
- pemalas
- pelupa
- pemarah
- hiperaktif

5 comments:

  1. wanie. Lovely nak beli satu tau. jgn lupa. i tak sabar nak tunggu stok sampai nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak i membeli je i tak menjual hehehehe......

      Delete
  2. i ada jual cerdiq iq ni rm 110 utk 3 botol termasuk postage..sesiapa berminat sila hubungi saya aishah 0127295835

    ReplyDelete
  3. Berapa biji dalam 1 botol?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...